Sead Kolašinac u Kickerovom idealnom timu 20. kola

Nakon sjajne partije protiv Hannovera

Sead Kolašinac u Kickerovom idealnom timu 20. kola

Sead Kolašinac protekle sedmice pobrao je simpatije svih njemačkih, ali i evropskih medija. 

Nakon što ga je WAZ nagradio čistom jedinicom za sjajnu partiju i asistenciju u pobjedi Schalkea nad Hannoverom od 2:0.

Ipak, u Njemačkoj je obično najmjerodavnija ocjena ili kritika uglednog sportskog magazina Kicker, prema čijem se izboru Sead Kolašinac našao u idealnom tomu 20. kola Bundeslige. 

Nažalost u timu nije bilo mjesta za Emira Spahića koji je odigrao fenomenalnu partiju protiv Borussije M'gladbach, ali zato se u sastavu našao njegov kolega iz odbrane Omer Toprak.

Ovako izgleda idealni tim 20. kola Bundeslige: Neuer (Bayern) - Kolašinac (Schalke), Toprak (Bayer Leverkusen), Langkamp (Hertha), Jung (Eintracht Frankfurt) - Cigerci (Hertha), Werner (Augsburg), Mkhitaryan (BVB), Hahn (Augsburg) - Lewandowski (BVB), Ramos (Hertha)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti