Sebastian Leto novo pojačanje Panathinaikosa

Sebastian Leto novo pojačanje Panathinaikosa

Adnan Beganović

Grčki fudbalski velikan Panathinaikos nakon potpisivanja Djibrila Cissea u svoje redove iz Liverpoola je doveo argentinskog internacionalca Sebastiana Leta.

22-godišnji argentinski veznjak dosad je bio član Liverpoola, a uprave dva kluba dogovorile su prelazak u Panathinaikos ovog bivšeg igrača Lanusa.

Leto je u prošloj sezoni kao posuđen igrač nosio dres Olympiakosa, velikog rivala Panathinaikosa, a momčad iz Pireja imala je pravo na prvootkup argentinskog veznjaka, ali su bili neodlučni pa je Panathinaikos to iskoristio i Leta doveo u svoje redove.

Mladi argentinski internacionalac svoju profesionalnu karijeru započeo je 2005. godine u Lanusu, odakle je nakon dvije godine stigao u Redse, a za momčad s Anfielda odigrao je samo četiri utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.