Šećerović:  Igrao sam u periodu kada smo bili u krizi

Bivši vezista Plavih za SportSport.ba

Šećerović: Igrao sam u periodu kada smo bili u krizi

S. Mlaćo

FK Željezničar i Adnan Šećerović danas su i zvanično raskinuli saradnju.

Šećerović je na Grbavicu stigao iz bijeljinskog Radnika, no trener Slavko Petrović odlučio je da u nastavku sezone ne računa na njegove usluge. Ovaj 25-godišnji vezista za Plave je upisao osam nastupa u ligi te dva u kup takmičenju.

"Upravo se vraćam iz Sarajeva i ugovor je raskinut. Imao sam dobru sezonu u Radniku i na Grbavicu sam došao sa očekivanjima da nastavim sa dobrim igrama. Nažalost, igrao sam u tom periodu kada je ekipa bila u krizi, igrali smo loše, formacija kod Kostića nam nije prijala i to me dosta spriječilo da pokažem kvalitet", kazao je Šećerović za SportSport.ba.

Ovaj vezista je jedno vrijeme nastupao i u inostranstvu, ali za sada nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dosta ljudi me zvalo kada su vidjeli da Željo ne računa na mene i pitali su me za dalje. Rekao sam da ništa ne znam dok ne raskinem ugovor sa Željom, pa ćemo sada vidjeti. Sa Radnikom sam također ostao u finim odnosima, uvijek su bili korektni, ali ne znam još ništa", dodao je Adnan Šećerović, sada već bivši član FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi