Šećerović: Ko ne bi želio u Sarajevo ili Željezničar?

Blizu napuštanja Radnika

Šećerović: Ko ne bi želio u Sarajevo ili Željezničar?

Jedan od najzaslužnijih za ovosezonski uspjeh Radnika iz Bijeljine je Adnan Šećerović. 

Šećerović (24) je u redove Radnika dospio u ljetnom prijelaznom roku nakon šestomjesečne epizode u Austriji Lustenau, a pod trenerskom palicom Slavka Petrovića uspio je opravdati epitet pojačanja i znatno doprinijeti u pisanju najljepše ovosezonske priče u bosanskohercegovačkom fudbalu. 

Ipak, šanse da Šećerović ostane u Bijeljini su minimalne. Interes za njegovim uslugama je pokazalo nekoliko klubova iz BHT Premijer lige BiH i Hrvatske. 

"Sada mi ističe ugovor sa Radnikom i još uvijek nije sigurno da li ću ostati. Ne krijem da me u vezi sa mojim statusom kontaktiralo nekoliko klubova iz BiH i Hrvatske, a naravno cilj me je napraviti iskorak u karijeri. Volio bih preći u klub koji se stalno bori za najviše domete, klub koji igra pod pritiskom i pod takvim uvjetima najviše mogu pokazati. Ko ne bi želio preći u naše klubove poput Željezničara i Sarajeva?", pita se Šećerović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šećerović je karijeru započeo u Slavenu iz Živinica iz kojeg je 2008. godine preselio u Rodu. Tokom dosadašnje karijere još je igrao za NEC Nijmegen, Fortunu Sittard, Maastricht, Slobodu, Austriju Lustenau i Radnik iz Bijeljene. Jedno vrijeme je bio i kadetski reprezentativac BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi