Sedam igrača Leotara na transfer listi

Sutra prozivka na Policama

Sedam igrača Leotara na transfer listi

Adnan Beganović

Na stadionu Police šef stručnog štaba Leotara iz Trebinja, Dragan Spajić, sutra će izvršiti prozivku i upoznat će igrače sa planom priprema uz proljetnu sezonu.

Fudbaleri Leotara sutra će startati sa pripremama za proljetni dio sezonu, a zbog loše finansijske situacije iste će biti obavljene u Trebinju, no Spajić je uvjeren da to neće njemu i njegovim izabranicima predstavljati nikakav problem.

Šef struke Leotara napravio je i transfer listu na kojoj se nalazi čak sedam igrača i to : Novica Berak, Anel Ramić, Lazar Zečević, Stanko Radulović, Milan Milutinović i Nenad Zečević, dok su ranije ispisnice uzeli Nemanja Mijajlović i Goran Vukliš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.