Sedloski: Sada se okrećemo Premijer ligi

Trener Širokog poslije prolaza dalje

Sedloski: Sada se okrećemo Premijer ligi

Fudbaleri Širokog Brijega plasirali su se večeras u četvrtfinale Kupa BiH nakon što su poslije penala izbacili tuzlansku Slobodu.

Trener gostiju Goce Sedloski mogao je biti vrlo zadovoljan nakon susreta.

"Kao što ste rekli, bila je dosta teška utakmica. Iako smo primili gol na samom početku, vjerovali smo da možemo izjednačiti u čemu smo i uspjeli. Mislim da su penali lutrija, obje ekipe su imale šansu. Došlo je do tih penala i mi smo ipak prošli", rekao je Sedloski za SportSport.ba, pa smo ga upitali i o željama u narednoj fazi takmičenja.

"Sada smo skoncentrisani na ono što slijedi u Premijer ligi, a vidjet ćemo šta će nam žrijeb, koji je na proljeće, donijeti. Treba igrati sa svima...", zaključio je trener gostiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi