Seferović: Svi treneri se susreću s ovom situacijom, ne samo ja

Čelik počeo trenirati

Seferović: Svi treneri se susreću s ovom situacijom, ne samo ja

A. Čaušević

Poslije dvomjesečne pauze fudbaleri Čelika su se danas okupili na Bilinom polju.

Zenički klub su u međuvremenu zadesile određene promjene u rukovodećim strukturama, ali i stručnom štabu s obzirom da više nema Aydina Olguna i Umita Ozata.

Prvotimci Čelika će u narednom periodu trenirati pod palicom Almira Seferovića te ostatkom stručnog štaba. Asistirat će im i Pavle Skočibušić.

S obzirom na pandemiju koronavirusa i određene mjere zabrane treninzi će biti drugačiji nego u normalnim okolnostima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svi treneri, ne samo ja, se susreću s ovom sitaucijom. Bit će teško, ali od jučer je stupilo na snagu da se može trenirati u grupama od 10 do 12 igrača što je olakšavajuća okolnost u odnosu na prije desetak dana", rekao je Seferović na današnjem okupljanju.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

menadzer...
Jadni smo mi kad nemamo svog trenera . Prvom prilikom da ga zovnu u Sarajevo otisao bih kao i drugi koji su bili po Čeliku u zadnjih pet godina.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi