Šegrt: Bod protiv Drine je uspjeh

Trener Zvijezde nakon remija u Zvorniku

Šegrt: Bod protiv Drine je uspjeh

Fudbaleri Zvijezde jučer su u okviru 12. kola Premijer lige BiH u Zvorniku odigrali neriješeno s domaćom Drinom (1:1).

Na kraju utakmice prisutnim novinarima obratili su se treneri obje ekipe, Petar Šegrt i Dragan Mićić.

„Bila je to jako dobra utakmica u kojoj je bilo puno šansi na obje strane. Bod u Zvorniku za moju ekipu je uspjeh i kupimo bod za bod do zime, a onda ćemo vidjeti šta i kako poslije. Ovo je za nas peta utakmica bez poraza, fali nam još samo nešto da ostvarimo pobjedu i krenemo dalje. Čestitam i Drini na zasluženom bodu“, izjavio je trener Zvijezde Petar Šegrt.

Prema riječima Dragana Mićića koji sjedi na klupi Drine, njegov tim u ovom susretu bio je dosta bolji i kvalitetniji protivnik od Zvijezde. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Jučer definitivno nismo imali sreće, jer bili smo dosta bolji i kvalitetniji protivnik od Zvijezde. Imali smo bezbroj šansi, ali junak utakmice bio je golman Zvijezde koji je branio sve udarce na gol. Veoma kvalitetna utakmica, dosta dobra i svojim igračima nemam šta da zamjerim. Dali su sve od sebe, iako ostaje žal što nismo uspjeli iskoristiti šanse“, kazao je Mićić, te dodao: 

„Pokušat ćemo do kraja polusezone prikupiti što više bodova. Slijedi gostovanje Širokom Brijegu, vjerujem u dobar rezultat i smatram da Drina ima kvalitet da izbori opstanak u Premijer ligi BiH“.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.