Šef struke ekipe iz Gradačca nakon utakmice sa Shonanom

Šegrt: Borit ćemo se do kraja, rano je da pričam o Sarajevu

Zvijezda iz Gradačca odigrala je danas posljednji susret u sklopu priprema za nastavak sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Šegrtovi izabranici danas su remizirali sa japanskim Shonan Bellmareom. Rezultat je glasio 2:2, a golove za ekipu iz Gradačca postigli su Stojanov i Čović. 

"Mi smo imali nekoliko prilika da postignemo taj treći pogodak i sami smo krivi što nismo postigli taj pogodak. Nedostaje nam to iskustvo. Na kraju sam mnogo mijenjao, dosta je tu bilo kadeta i juniora. U takvoj situaciji normalno je da konačni rezultat bude 2:2. Na kraju sam zadovoljan. Za mene je najvažnije da smo imali dobre uslove za trening," kaže Šegrt i dodaje: 

"Ja sam siguran da ćemo se mi spasiti. Do zadnje utakmice ćemo se morati boriti. Imamo najmlađu ekipu u prosjeku. Zbog toga sam jako zadovoljan. Mislim da ćemo se spasiti," kaže Šegrt. 

"Sarajevo je uz Široki Brijeg najjača ekipa u ligi. Zrinjski uvijek mora biti tu. Sarajevo ima jako dobrog trenera i dobru ekipu. Samo će sitnice odlučiti. Još je rano da se govori o prvom kolu nastavka i našem susretu sa Sarajevom. Moramo vidjeti ko će biti povrijeđen i ko će biti zdrav. Imaju još tri sedmice, rano je o tome govoriti," kaže Šegrt. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.