Šegrt traži isplatu dugovanja, novi problemi za Zvijezdu

Slučaj po drugi put na sudu

Šegrt traži isplatu dugovanja, novi problemi za Zvijezdu

S. Mlaćo

Krajem aprila 2015. godine razišli su se NK Zvijezda Gradačac i hrvatski stručnjak Petar Šegrt.

Ovaj veoma temperamentni stručnjak nije baš u najljepšem svjetlu napustio Gradačac, iako je bio omiljen kod navijača i velikoj broj igrača.

Šegrt je od Zvijezde zatražio novac, koji je navodno i posuđivao ovom klubu u vrijeme kada ga je vodio sa klupe, te i dobio odluku od tome da tim iz naše zemlje mora uplatiti određeni iznos  na njegov račun. To se na kraju nije desilo, pa će Šegrt i Zvijezda ponovo na sud, što je ovaj nogometni stručnjak i potvrdio za SportSport.ba.

"Alija Škahić (član Uprave NK Zvijezda) je garantirao da će meni novac biti uplaćen, te je Zvijezda rekla na sudu da je on garant toga. Oni sada prebacuju jedni na druge, a ja sam u sredini. Jedini sam koji čeka, a meni je bilo najviše krivo što mi je Škahić poslao sliku da je prebacio novac, te sam mu rekao da to ni u BiH ne može toliko da se čeka. Žao mi je da Fadil Novalić mora biti na sudu, ali šta da radim. Dvadeset mjeseci čekam njihov dogovor i  to ne mogu shvatiti, te novac Zvijezdi nikada neću oprostiti", istakao je Šegrt za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šegrt nije otkrio o kojoj se cifri tačno radi, ali nam je potvrdio da će na sudu sa Zvijezdom po drugi put u istom slučaju biti u martu naredne godine. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi