Šef struke Zvijezde nakon pobjede nad Iasijom

Šegrt: Za nas je senzacija to što smo u Turskoj

Zvijezda je u svom trećem prijateljskom susretu u Turskoj danas odmjerila snage sa CSMS Iasijem iz Rumunije. Ekipa iz Gradačca slavila je rezultatom 2:0.

Nakon utakmice šef stručnog štaba Zvijezde, Petar Šegrt, istakao je kako je zadovoljan igrom svoje ekipe, ali da je najvažnije da svi igrači ostanu zdravi.

"Ja sam zadovoljan prije svega što nema povrijeđenih igrača. Za nas je velika senzacija što možemo biti prije svega tu u Turskoj, ipak smo mi mali klub. Malo nisam zadovoljan realizacijom, mogli smo postići taj drugi gol dosta ranije," rekao je Šegrt i dodao: 

"Ovdje mene ne interesuje rezultat, samo je važno da se spremimo i da svi ostanu zdravi. Ako se to desi, onda i na prvoj utakmici protiv Sarajeva možemo biti konkurentni," kaže Šegrt. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.