Šehić branio u porazu Mersina od Bešiktaša

Pektemek savladao našeg golmana

Šehić branio u porazu Mersina od Bešiktaša

Nakon povrede Hakana Arikina, naš Ibrahim Šehić branio je i u večerašnjem susretu Mersina protiv Bešiktaša. Nekadašnji golman Željezničara kapitulirao je jednom, dovoljno da turski gigant osvoji tri boda.

Ne može se reći da je Bešiktaš baš zasluženo odnio sva tri boda. Mersin je stvorio više prilika na susretu, a čak imao je i veći posjed lopte. No, jedan gol je presudio.

Pogodak koji je riješio utakmicu postignut je u 19. minuti, a djelo je Mustafe Pektemeka, kojem je asistirao Roberto Hilbert. Ukoliko potraje oporavak prvog golmana Mersina, to će biti odlična prilika za Šehića da pokaže svoje kvalitete.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.