Šehić: Hvala svima na podršci

Bh. reprezentativni golman za SportSport.ba

Šehić: Hvala svima na podršci

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra prijateljski susret sa selekcijom Njemačke. Ibrahim Šehić, golman sarajevskog Željezničara, čeka svoj debi na golu Zmajeva, ali se i zahvaljuje selektoru, te suigračima na podršci.

Nakon poraza od Švedske u Stockholmu (4:2), Zmajeve večeras očekuje druga prijateljska utakmica i to protiv Njemačke na Commerzbank Areni u Frankfurtu.

"Atmosfera u reprezentaciji je sjajna i svi reprezentativci jedva čekaju početak susreta. Svi smo uvjereni da ćemo uz pomoć naše vjerne publike, koja će sigurno i ovaj put biti u velikom broju, iskupiti se za neugodni poraz od Švedske", kazao je Šehić za SportSport.ba.

Šehić se po prvi puta našao na spisku selektora, a u Stochkolmu nije dobio svoju priliku. Mladi i perspektivni čuvar mreže Plavih sa Grbavice se zahvaljuje selektoru, ali i svim igračima koji mu daju podršku tokom njegovih "reprezentativnih dana".

"Dolazak ovdje za mene je ostvarenje snova. Doista sam presretan što sam dobio priliku biti u krugu reprezentacije. Ovim se putem želim zahvaliti selektoru, a i svim igračima koji su mi davali veliku podršku čitavo vrijeme. Trudim se da i dalje pružam dobre partije kako bi ponovo bio u reprezentativnom kadru", dodaje Šehić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.