Šehić: Ispunili smo sve dogovoreno

Golman Želje junak na Pecari

Šehić: Ispunili smo sve dogovoreno

Junak pobjede Željezničara nad Širokim Brijegom na Pecari bio je golman plavih sa Grbavice, Ibrahim Šehić.

Mladi golman sarajevske ekipe danas je na Pecari jednostavno imao svoj dan, zatvorivši sve prilaze ka svom golu za napadače domaće ekipe. Željo je tako, nakon deset uzastopnih poraza na Pecari, konačnu uspio savladati Širokog.

"Utakmica možda i nije bila pretjerano lijepa za oko, jer su obje ekipe igrale dosta taktički. Mi smo na terenu odradili sve zadatke koje smo predhodno dogovorili u svlačionici, te smo na kraju zasluženo pobijedili. Odgovorili smo svemu što je od nas tražio trener uoči utakmice i to se pokazalo kao recept za pobjedu", rekao je nakon susreta Šehić za SportSport.ba, te dodao:

"Nadam se da će nam ova pobjeda biti podstrek da do kraja sezone ostvarimo što je moguće bolji uspjeh".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.