Šehić: Lijepo je biti dio ove priče

Debi dobro prošao

Šehić: Lijepo je biti dio ove priče

Adnan Beganović

Dan uoči prijateljske utakmice u Slovačkoj saznao je da će stajati na golu. Imao je tremu, što je i sasvim normalno, no na kraju je Ibrahim Šehić svoj posao odradio sasvim korektno.

"Umoran sam, čim sam došao iz Slovačke otišao sam na trening. U subotu imamo bitnu utakmicu, pa ne smije biti opuštanja", rekao nam je Šehić na početku razgovora.

"Žao mi je što sa nama nisu bili Begović i Hasagić. Imao sam tremu pred početak utakmice, što je i sasvim normalno. Još kada sam primio pogodak u 3. minuti, pomislio sam, evo 'petice' u debiju. Međutim, vrlo brzo smo se sabrali, preuzeli smo igru, ja sam imao nekoliko intervencija i onda je sve bilo lakše", dodao je Šehić.

Pobjeda u Slovačkoj nam mnogo znači, a pored toga dobra stvar za naš nacionalni tim su i debiji čak četvorice mladih fudbalera. Podsjetimo, pored Šehića debi su imali Vranješ, Bešić i Subašić.

"Pobjeda nam svima mnogo znači, kako nama igračima tako i navijačima. Utakmica je bila dobra sa dosta prilika na obje strane, a mislim da je konačan rezultat i najrealniji. Moj debi je tako završio na najbolji način, a mislim da sam opravdao očekivanja stručnog štaba" govori Šehić i dodaje.

"Nas četvorica debitanata imali smo veliku podršku od iskusnijih reprezentativaca i na tome im se zahvaljujem. Za moj solidan nastup velike zasluge pripadaju i cijeloj momčadi, a vjerujte mi da je lako dobro braniti kada ispred sebe imate Spahića i društvo. Lijepo je biti dio ove priče."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.