Golman našeg nacionalnog tima

Šehić: Moramo biti prezadovoljni sa ove dvije pobjede

Ibrahim Šehić je večeras bio nesavladiv za Austrijance, koji su Bilino polje napustili pognutih glava.

BiH je i u drugoj utakmici Lige nacija upisala minimalan trijumf, ovoga puta 1:0, a golman našeg tima Ibrahim Šehić bio je u potpunosti zadovoljan odrađenim poslom.

"Mislim da moramo biti prezadovoljni ovim početkom. Uzeli smo šest bodova, to smo priželjkivali. Momci su dali maksimum, trčali su 95 minuta i borili se za svaku loptu i mislim da su to prepoznali i navijači koji su nas podržali i hvala im na tome. Prelijep je osjećaj osvojiti ovih šest bodova", rekao je Šehić, koji je uporedio utakmice sa Sjevernom Irskom i Austrijom rekavši da mu je prva bila težak:

"Što se tiče pritiska, naravno da je bilo teže u Sjevernoj Irskoj koja je konstantno napadala. Niko nas nije toliko namučio kao oni ali, eto, nekako smo to izdržali i zabili golove iz kontri".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi