Uoči večerašnjeg susreta

Šehić: Očekujem dobru igru i pozitivan rezultat

M. Skaka

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će u prijateljskom susretu snage odmjeriti sa Alžirom, a rezervni golman našeg nacionalnog tima, Ibrahim Šehić, za SportSport.ba je istakao da očekuje dobru igru i pozitivan rezultat.

"Imamo sjajan niz, ovo je prilika da se još bolje uigramo pred važne partije na početku naredne godine. Očekujem dobru partiju i dobar rezultat", između ostalog je istakao Šehić za naš portal.

"Volio bih igrati, ali sigurno će Begović početi utakmicu jer u krajenjem slučaju fenomenalno odrađuje posao, kako u reprezentaciji, tako i u svom klubu. Ja ću čekati šansu i nadam se da ću je iskoristiti, ukoliko mi se ukaže", dodao je golman Mersina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti