Šehić: Ostale su još samo sitnice

U narednim danima očekuje se potpis ugovora

Šehić: Ostale su još samo sitnice

Adnan Beganović

Golman sarajevskog Željezničara i našeg nacionalnog tima, Ibrahim Šehić, produžit će saradnju sa aktuelnim prvakom Bosne i Hercegovine.

U nekoliko posljednjih mjeseci navijači Željezničara sa dosta strepnje iščekivali su vijesti o tome da li će Šehić produžiti ugovor sa aktuelnim prvakom Bosne i Hercegovine ili će sačekati da mu aktuelni istekne na ljeto.

Međutim, od danas svi oni kojima je Željezničar u srcu mogu mirnije spavati. Naime, Šehić i menadžer momčadi s Grbavice, Amar Osim, obavili su razgovore i dogovorili su nastavak saradnje, a ovu vijest potvrdio nam je naš reprezentativac.

"Razgovarao sam sa Osimom i postigli smo dogovor. Sigurno ću potpisasti novi ugovor i to je moja definitivna odluka. Ostalo je još da dogovorimo finansijske uslove i dužinu novog ugovora, te se nadam da ćemo to u narednim danima završiti", rekao je Šehić za SportSport.ba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.