Šehić: Ovo su posebne utakmice

Golman Željezničara uoči derbija

Šehić: Ovo su posebne utakmice

Ibrahim Šehić,   golman Željezničara i našeg nacionalnog tima  s velikim nestrpljenjem očekuje sutrašnji 97. po redu vječiti derbi, a kako sam kaže, već nekoliko dana u plavoj svlačionici derbi je top priča.

"Već nekoliko dana u svlačionici se priča o derbiju, što je u krajnjem slučaju i normalno. Respekt svim ekipama, ali derbi Srajeva i Željezničara je utakmica koja odskače od svih drugi", rekao je   Ibrahim Šehić,   golman Željezničara.

Naš reprezentativac smatra da će utakmica biti neizvjesna, a uvjeren je da će on i njegovi saigrači na terenu dati sve od sebe kako bi ostvarili dobar rezultat.

"Teško je prognozirati pobjednika u ovakvim utakmicama. Mislim da će biti neizvjesno do samog kraja. Siguran sam da ćemo na terenu dati sve od sebe kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. Ovo je jako bitna utakmica za nas i učinit ćemo sve kako bismo obradovali naše navijače", istakao je Šehić.

U toku dana na našem i vašem portalu moći ćete pogledati video sa današnje press konferencije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.