Šehić: Ozbiljnom igrom do novih bodova

Premijer liga, 25. kolo

Šehić: Ozbiljnom igrom do novih bodova

Adnan Beganović

U okviru 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Željezničar će večeras na Grbavici dočekati Modriču, a kapiten momčadi s Grbavice Ibrahim Šehić uvjeren je da će on i njegovi saigrači još jednom obradovati svoje vjerne navijače.

"Nemamo pravo na kiks ukoliko želimo ostati u utrci za naslov. Bolji smo od Modriče, ali to moramo dokazati i na terenu", rekao je za SportSport.ba Ibrahim Šehić i dodao:

"U finiš prvenstva ulazimo bodovno poravnati s Borcem na čelu premijerligaške tabele tako da je svaka utakmica veoma bitna. Modriča nema šta izgubiti na Grbavici i sasvim sigurno će igrati opušteno. Bez obzira na trenutni položaj na tabeli, mi nećemo i ne smijemo podcijenti naše goste. Tokom cijele sezone krasila nas je borbenost, pa će tako biti i danas."

Kapiten Željezničara osvrnuo se i na susret u Tuzli u kojem je domaća Sloboda nanijela prvi proljetni poraz sarajevskoj momčadi.

"Mislim da je u Tuzli remi bio najrealniji ishod, no šta je tu je. Slabo smo otvorili utakmicu na Tušnju i iz jedne naše greške primili smo pogodak, a naše prilike nismo uspjeli realizovati. Poraz je morao negdje doći, a ja se nadam da do kraja prvenstva nećemo izgubiti niti jednu utakmicu", zaključio je Šehić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.