Šehić s Qarabagom nezaustavljivo juri prema novoj titulu

Bh. golman u sjajnoj formi

Šehić s Qarabagom nezaustavljivo juri prema novoj titulu

A. Beganović

U okviru 21. kola azerbejdžanskog fudbalskog prvenstva danas su odigrana tri susreta, a aktuelni prvak Qarabag, čije boje brani i naš Ibrahim Šehić, stigao je do nove pobjede.

Fudbaleri Qarabaga su na gostovanju s minimalnih 1:0 savladali AZAL. Jedini pogodak na utakmici postigao je Reynaldo, a potencijalni bosanskohercegovački reprezentativac Ibrahim Šehić, je prema izvještajima azerbejdžanskih medija pružio sjajnu partiju.

Baku i SumQayit su podijelili bodove (0:0), a trećeplasirani Neftči je golovima Vobayja i Khazara sa 2:0 savladao Khazar.

Na čelu tabele nalazi se Qarabag sa 40 bodova, Inter Baku je drugoplasirani sa 33, dok je Neftči trećeplasirani sa 30 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.