Šehić sačuvao mrežu, Qarabag slavio "minimalac"

Sve bliže odbrani titule prvaka

Šehić sačuvao mrežu, Qarabag slavio "minimalac"

Fudbaleri Qarabaga, aktuelnog šampiona Azerbejdžana, upisali su svoju 15. ovosezonsku pobjedu nakon što su sa minimalnih 1:0 savladali sastav Khazar Lenkorana.

Jedini gol za sastav na čijem je golu stajao nekadašnji golman Željezničara Ibrahim Šehić postigao je Almeyda u 48. minuti utakmice. 

Nakon 25. odigranih kola Šehićev Qarabag je na liderskoj poziciji sa šest bodova više od drugoplasiranog Inter Bakua. Minimalna pobjeda Qarabaga dobija na značaju s obzirom na to da je ekipa bila pod pritiskom nakon domaćeg poraza u prošlom kolu u Gabale sa minimalnih 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.