Šehić: San mi se ostvario

Golman Željezničara na selektorovom spisku

Šehić: San mi se ostvario

A. Beganović

Selektor našeg nacionalnog tima Safet Sušić prije nekoliko trenutaka objavio je imena igrača na koje računa za predstojeće prijateljske susrete sa Švedskom i Njemačkom.

Na selektorovom spisku našao se i golman Željezničara Ibrahim Šehić, koji je za SportSport.ba rekao da je presretan zbog poziva, te je istakao da se njegov san ostvario.

"Ne znam šta da vam kažem. Presretan sam zbog poziva i mogu vam reći da mi se san ostvario. Sada je sve na meni. Nadam se da ću se na najbolji mogući način odužiti selektoru na ukazanom povjerenju. Učinit ću sve da ovaj poziv ne bude iznimka, odnosno potrudit ću se da u narednom periodu moje ime stalno bude na selektorovom spisku", rekao je novopečeni reprezentativac za SportSport.ba.

Željezničar sutra na Grbavici protiv Borca igra revaš susret finala Kupa BiH, a Šehić ističe da on i njegovi saigrači jednostavno nemaju pravo na kiks u sutrašnjem duelu.

"Imamo sjajan rezultat iz Banja Luke. Mi jednostavno sutra moramo ostaviti srce na terenu, kako radi nas i kluba, tako i radi naših navijača. Uvjeren sam da ćemo sutra doći do prvog trofeja u sezoni, a onda ćemo misli okrenuti prema Laktašima. Očekujem veliku podršku s tribina i još jednom ponavljam da nećemo i ne smijemo razočarati naše navijače", zaključio je Šehić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije