Šehić trenira sa Željezničarom

Na Grbavici ostaje do reprezentativnog okupljanja

Šehić trenira sa Željezničarom

Adnan Beganović

Ibrahim Šehić, golman turskog Mersina, nalazi se u Sarajevu i počeo je trenirati sa svojim bivšim saigračima. Sa ekipom Željezničara ostat će do reprezentativnog okupljanja.

Tursko prvenstvo je odgođeno zbog afere najmeštanja utakmica i počet će tek u septembru. Zbog toga, Šehić je dobio slobodno od svog kluba da ostane u Sarajevu i trenira sa Željezničarom do reprezentativnog okupljanja.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine 10. augusta igrat će prijateljski susret sa Grčkom na Koševu. Safet Sušić, selektor našeg nacionalnog tima, još uvijek nije objavio spisak, ali pošto je izjavio da neće puno eksperimentisati, na njemu će se sigurno naći ime Ibrahima Šehića.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.