Šehić: U Međugorju se vraćam treninzima

Šehić: U Međugorju se vraćam treninzima

Adnan Beganović

Fudbaleri Željezničara danas se vraćaju iz Fojnice gdje su u proteklih sedam dana boravili na pripremama. Sinoć je aktuelni šampion BiH odigrao prijateljski susret sa Olimpikom (2:1), koji je zbog lakše povrede propustio kapiten momčadi s Grbavice Ibrahim Šehić.

"Prije nekoliko dana iskrenuo sam koljeno na treningu i osjetio sam jaku bol. Propustio sam nekoliko treninga, što se pokazalo ispravnim, jer već danas mi je mnogo bolje", rekao je kapiten Željezničara, Ibrahim Šehić, za SportSport.ba i dodao:

"Ne radi se o ozbiljnijoj povredi, tako da sam uvjeren da ću u utorak u Međugorju trenirati punim intenzitetom.".

Momčad s Grbavice u proteklih sedam dana pripremala se u Fojnici, a u utorak će otputovati u Međugorje gdje će obaviti drugi dio pripremama.

"Uslovi u Fojnici su fenomenalni. Dobro se treniralo i što je najvažnije, nikakvih težih povreda nije bilo. Danas se vraćamo u Sarajevo, a već u utorak putujemo u Međugorje, gdje ćemo odigrati i nekoliko prijateljskih susreta. Mislim da ćemo do susreta sa Hapoelom biti u potpunosti spremni", zaključio je Šehić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti