Šehović dijelio pravdu na meču Njemačka - Norveška

Bh. arbitru ukazana čast

Šehović dijelio pravdu na meču Njemačka - Norveška

Ove sedmice na rasporedu su brojne međunarodne utakmice. Osim seniorskih, na sceni su i kadetske reprezentacije, a čast da bude akter na jednoj od zanimljivijih utakmica pripala je bh. arbitru Admiru Šehoviću.

Arbitar iz Sarajeva je odlukom UEFA-e dijelio pravdu na kvalifikacijskoj utakmici između Njemačke i Norveške, a pored Andreasa Meintanasa, jedan od pomoćnika bio mu je Senad Ibrišimbegović.

Svoj posao Šehović je sasvim korektno odradio, a utakmica je na kraju završena rezultatom 2:2.

Šehović slovi za jednog od najboljih sudaca u BH Telecom Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a od ove sezone je novi bh. sudac sa UEFA-inom značkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi