Šehrić: Sutrašnja pobjeda bi bila najbolji oproštaj od voljenog dresa

Fudbaler Gradine sutra igra svoju posljednu utakmicu

Šehrić: Sutrašnja pobjeda bi bila najbolji oproštaj od voljenog dresa

E. Dindić

U okviru 8. kola Druge lige FBiH - Sjever svoj susret odigraće Lokomotiva iz Miričine i Gradina iz Srebrenika. Sigurno duel koji će ponuditi dobar fudbal. Gradina nakon poraza u prošlom kolu od Čelića želi da se vrati na pobjednički kolosijek, dok i domaćini imaju svoju računicu.

Sanel Šehrić, najbolji pojedinac u redovima Gradine iz Srebrenika, pred sutrašnji duel za SportSport.ba iznio je svoja očekivanja od ovog susreta.

"Svi smo spremni i zdravi pred sutrašnje gostovanje Lokomotivi. U prošlom kolu nesretno smo poraženi od Čelića na našem terenu i sutra je idealna prilika da probamo dobrom igrom nadoknaditi izgubljene bodove. Pozitivan rezultat sutra bi nam dao dodatna krila pred derbi susret narednog vikenda kada na svom terenu dočekujemo Budućnost", rekao je Šehrić, te je nastavio:

"Vjerujem u svoje saigrače i do kraja sezone borićemo se za vrh tabele. Nadam se da ćemo sutra uz pomoć naših navijača uspjeti da se vratimo u Srebrenik sa pozitivnim rezultatom. Iskoristiću ovu priliku jer sutra vjerovatno igram posljednju utakmicu u redovima Gradine da se zahvalim svim navijačima i suigračima koji su mi bili uvijek velika podrška na terenu. Pobjeda na sutrašnjem gostovanju bila bi svakako najljepši ishod za oproštaj od voljenog kluba", završio je Šehrić.

Gradina i Lokomotiva do sada su odigrali četiri službena susreta. Tri puta je slavila ekipa iz Srebrenika, jednom je pobjedu odnijela ekipa Lokomotive, dok je zadnji susret ove dvije ekipe u Miričini otišao na stranu Gradine rezultatom 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi