Sejad Halilović: Barcelona je Alenu bila jedina opcija

Otac i majka priznali španskim medijima

Sejad Halilović: Barcelona je Alenu bila jedina opcija

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje Sejad Halilović otkrio je španskim medijima kako je porodica Halilović uvijek željela da im sin Alen zaigra za Barcelonu, a ne za neki drugi klub.

"Barcelona je jedini klub u koji je Alen htio otići iz Dinama. I Alen i ja smo presretni, njemu je san bio zaigrati za Barcelonu", rekao je Sejad Halilović, nekada odlični veznjak naše reprezentacije. 

"Nekoliko velikih europskih klubova je bilo zainteresirano za Alena, ali Barcelona je uvijek bila jedina opcija. Nikada nisam razmišljao o drugim ponudama, samo o Barci". 

Alenova majka Vanesa otkrila je kako će cijela porodica Halilović preseliti u katalonski grad, tako da će Dinamo ostati i bez Alenove braće Damira i Dine, koji se također ubrajaju u talentirane igrače. 

"Svi idemo u Barcelonu. Zanimljivo, da sam ja bila trudna s Alenom u Valladolidu. Alen je veliki obožavatelj Rafaela Nadala, voli ga gledati kako igra. Inače, Alen voli strastveno sport. Najdraža mu je košarka, a najdraži košarkaš Kevin Durant", zaključila je Vanesa Halilović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.