Sejad Salihović, ipak, neće biti kapiten Hoffenheima

Babel se odlučio za Wiesea

Sejad Salihović, ipak, neće biti kapiten Hoffenheima

A. Haznadarević

I pored najava da će reprezentativac Bosne i Hercegovine Sejad Salihović dobiti kapitensku traku od trenera Markusa Babela, njemački stručnjak se odlučio za domaćeg igrača Tima Wiesea.

Pored ovog dvojca, kandidati za kapitensku traku su još  bili Marvin Compper, Sebastian Ruday i Fabian Johnson.

"Uvijek sam govorio da želim iskusnog igrača za kapitena, igrača koji ima iskustvo i karizmu da preuzme tako važnu ulogu u timu", istakao je Babbel.

Tridesetogodišnji golman Tim Wiese još uvijek nije upisao službeni nastup za Hoffenheim, a prethodno je branio za Fortunu, Faiserslautern, te Werder iz Bremena, za koji je upisao 194 nastupa u periodu od 2005. godine, do preslaska u Hoffenheim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.