Sekulić: Iskoristili smo svoje šanse

Fudbaler Vlasenice nakon remija u Trebinju

Sekulić: Iskoristili smo svoje šanse

D. Vejo

Ekipa Vlasenice uzela je bod jučer na gostovanju u Trebinju kod ekipe Leotara (2:2).

Vlaseničani ove sezone igraju dobar fudbal u Drugoj ligi Republike Srpske grupa Istok, što govore rezultati, kao i jučerašnji remi.

"Teško gostovanje ekipi Leotara gdje smo uzeli bod u posljednjim trenucima meča. Najbolji pojedinac u ekipi Vlasenice bio je Fehratović koji je postigao prvi a asistirao za drugi gol. Drago mi je što smo donijeli prve bodove sa strane, jer će nam značiti mnogo ukoliko ostvarimo pozitivan rezultat u idućem kolu na svom terenu. Istina da je Leotar bio konkretniji tim i imao igru u svojim nogama, ali smo mi znali iskoristiti svoje šanse", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Vlasenice, Milan Sekulić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi