Sekulić: Naredne godine, vidimo se u finalu

Fudbaler Vlasenice nakon ispadanja iz Kupa RS

Sekulić: Naredne godine, vidimo se u finalu

D. Vejo

Polufinale Kupa Republike Srpske od jučer je za ekipu Vlasenice postali puki snovi, jer su u četvrtfinalu istog poraženi od Radnika u Bijeljini (7:0).

Vlaseničani su pružili dosta kvalitetan otpor, iako to rezultat nije odavao. Kako kažu, poraženi su od jedne od boljih ekipa u državi, a viziju za naredno takmičenje već imaju u glavi.

"Jučerašnju utakmica nama predstavlja jedno fino iskustvo s obzirom da smo igrali protiv ekipe koja se borila za Evropu ove godine. Iako smo izgubili visokim rezultatom, Mi smo zadovoljni postignutim do sada. Uspjeli smo da izbacimo ekipe iz višeg ranga. Čestitam protivniku i nadam se da ćemo iduće godine doći do finala, što bi bio najbolji rezultat za naš klub u ovom takmičenju", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Vlasenice, Milan Sekulić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti