Selektor Albanije dobija posao iz snova?
Foto: EPA

"Takva ponuda se ne odbija"

Selektor Albanije dobija posao iz snova?

Albanski selektor Gianni De Biasi uskoro bi mogao dobiti posao iz snova.

Prema pisanju britanskih i italijanskih medija, ovaj stručnjak je jedan od kandidata za novog selektora Engleske, koja je u potrazi za nasljednikom Royja Hodgsona.

Kako je i sam izjavio, De Biasi ističe da je posao u reprezentaciji Engleske nemoguće odbiti i da je počastvovan što se njegovo ime uopšte dovodi u kontekst sa tim.

"Kada bih postao selektor Engleske, to bi bila kruna moje trenerske karijere. Drago mi je što me povezuju sa klupom jedne takve reprezentacije i to je šansa koja se jednom pruža i nemoguće je odbiti", poručio je De Biasi.

Podsjetimo, selektorsko mjesto u Engleskoj je upražnjeno nakon što se Hodgson povukao nakon neuspjeha na Evropskom prvenstvu. Dodajmo i to da je ipak najveći kandidat za njegovog nasljednika Sam Allardyce, pa se u narednim danima mogu očekivati nove, možda i zvanične informacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi