Selektor Meksika još uvijek skriva sastav

Uoči duela sa Zmajevima

Selektor Meksika još uvijek skriva sastav

O. Lekić

Naš nacionalni fudbalski tim u Atlanti će u četvrtak ujutro sa početkom u 2 sata odigrati prijateljski susret sa izabranom vrstom Meksika.

Naši reprezentativci danas su se okupiuli u Atlanti i planirano je da odrade trening u Georgia Domeu, dok su Meksikanci u američki grad došli dan ranije i već su trenirali.

Veliki broj meksičkih novinara došao je u Atlantu i doista u srednjoameričkoj državi vlada veliko zanimanje za utakmicu.

Kolege iz Meksika tokom dana pokušavale su doći do sastava koji će seklektor Jose Manuel de la Torre izvesti na megdan Zmajevima, ali zvaničnu potvrdu od Torrea nisu dobili.

Međutim, ako je suditi po jučerašnjem treningu  i izvještajima meksičkih medija Torre bi u četvrtak ujutro na teren mogao izvesti sljedeći sastav: Corona, Rodrguez. Moreno, Salcido, Estrada, Torado, Castro, Dos Santos, Barrera, De Nigris, Chicharito.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.