Seli u novi klub: Inter našao rješenje za Brozovića

Hrvatski fudbaler napušta Inter?

Seli u novi klub: Inter našao rješenje za Brozovića

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović nije uvršen u sastav koji konkuriše za današnji derbi protiv Juventusa.

Brozović je ovog ljeta bio na meti mnogih evropskih klubova, ali je na kraju odlučio ostati u Interu. Ipak, hrvatski igrač nije uvršten na spisak igrača za današnji meč protiv Juventusa, te se oglasio na društvenim mrežama i poručio da je bez razloga van ekipe.

Italijanski mediji danas prenose da će Brozović gotovo sigurno u januaru napustiti Meazzu, te da će karijeru nastaviti upravo u Juventusu. Navodno, Juve već dogovara taj transfer, a Brozović je na meti Stare dame bio i ovog ljeta.

Ukoliko se dva kluba uspiju dogovoriti u suprotnom pravcu će najvjerovatnije Stephan Lichsteiner koji je izgubio mjesto u prvoj postavi nakon dolaska Danija Alvesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi