Selimović: Bodovi ostaju na Piroti

Optimizam u redovima Vezira

Selimović: Bodovi ostaju na Piroti

Adnan Beganović

U okviru 3. kola Premijer lige BiH danas će Travnik na obnovljenoj Piroti dočekati Željezničar. Popularni Veziri u prva dva kola nisu osvojili niti jedan bod, no uprkos tome šef struke Nedžad Selimović vjeruje da će danas Željezničar pasti.

"U prva dva kola smo gostovali i nismo uspjjeli osvojiti niti jedan bod, tako da nam je današnji susret od ogromne važnosti. Respektujemo aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine, no isto tako vjerujemo u svoje kvalitete i doista smatram da možemo trijumfovati", rekao je za SportSport.ba Nedžad Selimović. te dodao:

"Poznajemo dobro momčad Željezničara, uostalom kao što i oni poznaju nas. Naš glavni zadatak dana je zaustaviti Zebu koji "hrani" loptama Bešliju i Višću. Ukoliko u tome uspijemo, siguran sam da ćemo slaviti. Pokušat ćemo od prve minute pritisnuti našeg protivnika jer mnogo bi nam značilo kada bismo na samom otvaranju susreta postigli pogodak. Uglavnom mislim da će susret biti dosta zanimljiv, te da ćemo mi na kraju biti ti koji će se radovati."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.