Selimović Husiću: Zašto 20.000 KM niste ranije tražili?

Gostovali na FACE televiziji

Selimović Husiću: Zašto 20.000 KM niste ranije tražili?

A. Beganović

U emisiji Face TV večeras su gostovali generalni direktor FK Sarajevo Dino Selimović te predsjednik Slobode Azmir Husić.

Zasvršni čin trećeg poluvremena prvog susreta četvrtfinala Kupa BiH između Slobode i Sarajeva odigran je večeras na Face televiziji.

Predsjednik Slobode Azmir Husić ponovio je da FK Sarajevo duguje FK Sloboda 20.000 KM na ime premije za susret Sloboda - Mladost Velika Obarska.

Na njegove iznesene tvrdnje reagovao je generalni direktor FK Sarajevo, Dino Selimović, koji je između ostalog istakao.

"Ne znam o čemu govori Husić. Zašto te novce nije tražio ranije? Od tog susreta prošlo je pola godine. Nedavno smo se sastali u prvenstvu i tada se tih 20.000 KM nije spominjalo".

"Od Azmira Husića ću tražiti javno izvinjenje zbog psovanja i ponašanja nakon utakmice na Tušnju. Kako smo osvojili titulu? Tako što smo imali najviše postignutih golova, najviše bodova...", odgovorio je Selimović na Husićevo pitanje s kraja emisije, nakon čega je pozvao navijače oba kluba na Koševo u utorak.

Snimak cijele emisije pogledajte OVDJE.




Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi