Selimović: Hvala svima koji su podržali ideju FK Sarajevo

Sarajevo za bolnicu Dr. Irfan Ljubijankić

Selimović: Hvala svima koji su podržali ideju FK Sarajevo

A. Beganović

Na današnjoj press konferenciji koja se održala povodom odigravanja humanitarne utakmice "Sarajevo za Bihać, Sarajevo za bolnicu Dr. Irfan Ljubijankić" medijima su se obratili direktori četiri sarajevska premijerligaša - Dino Selimović (FK Sarajevo), DŽelaludin Muharemović (FK Željezničar), Bisera Gracić (FK Olimpic), Zdravko Šavija (FK Slavija).

"Prije svega želim se zahvaliti predstavnicima svih klubova koji su podržali ideju FK Sarajevo za ovu humanitarnu akciju. Koristim priliku da pozovem ljude iz cijele BiH da se kupovinom ulaznice priključe ovoj humanitarnoj akciji i da na taj način pomognu ljudima u Bihaću", rekao je Selimović te je dodao:

"Također, želim istaći da svi ljudi odnosno ogranizacije koje učestvuju u ovom humanitarnom projektu rade besplatno. I na kraju želim naglasiti da se ovaj projekat uključio i Nogometni savez BIH."

Direktori ostala tri sarajevska premijerligaša istakli su da su se sa velikim zadovoljstvom odazvali ovoj akciji te su naglasili da će i u budućnosti biti dio ovakvih projekata.

Susret će se odigrati 8. septembra sa početkom u 19 sati na stadionu Asim Ferhatović-Hase, a cijene ulaznica su: sjever "Vedran Puljić" - 5KM, jug - 5KM, istok - 10 KM, zapad - 10 KM.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.