Selimović: Klub je pristao na Alenove uslove

Oglasio se direktor FK Sarajevo

Selimović: Klub je pristao na Alenove uslove

Adnan Beganović

Jedan od najboljih igrača Sarajeva u posljeratnom periodu Alen Škoro karijeru neće nastaviti u bordo klubu.

Naime, Škoro je danas potpisao ugovor sa austrijskim trećeligašem Klagenfurtom, a ova informacija iznenadila je sve navijače bordo momčadi jer je ranije ovaj sjajni napadač postigao dogovor o povratku u Sarajevo.

"Razumijemo odluku Alena Škore jer naša liga još uvijek nije na tom nivou da može parirati inostranim ponudama. Danas me je Alen kontaktirao iz Austrije i rekao da čeka konačan dogovor u vezi angažmana u inostranstvu. Imali smo konkretan dogovor, klub je pristao na sve njegove uslove, tako da vjerujem da je u pitanju finansijski bolja ponuda. O detaljima nas nije izvjestio", rekao je direktor FK Sarajevo Dino Selimović za zvaničnu stranicu kluba.

"Alen je dosta otvoreno razgovarao sa mnom. Smatra da ova ekipa nije u stanju osvojiti titulu, s čim se ja ne slažem. Također je dodao da ne poznaje momke iz ekipe, tako da su to sve elementi koji su uticali na njegovu odluku. Nudio sam mu i poziciju u klubu nakon završetka karijere..." -dodao je Selimović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti