Selimović na slatkim mukama

Travnik dočekuje Sarajevo

Selimović na slatkim mukama

Travnik danas na svome travnjaku dočekuje goste sa Koševa. Travničani su u velikoj formi i zato da se nadaju povoljnom rezultatu i protiv Sarajeva.

"Nama u goste dolazi sigurno jedna od najjačih ekipa u BiH, koja ima izuzetno dobar sastav. Što se tiče moje ekipe, dosegli smo vrhunac forme i sigurno je da se nikoga ne bojimo", kaže trener Travnika Nedžad Selimović za SportSport.ba.

"Sarajlije poštujemo, ali bez obzira na to idemo na pobjedu. Morao bih naglasiti da imam sve igrače spremne, osim Mujakića, koji je već duže vrijeme povrijeđen,  tako da sam za ovu utakmicu na slatkim mukama".

"Primjetio sam da Sarajevo igra nešto slabije u gostima, što ćemo morati i mi iskoristiti. Pozvao bih sve naše navijače da uveličaju ovu nogometnu predstavu, a mi ćemo im se odužiti pobjedom, rekao je Selimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti