Selimović: Nije bilo razmjene karata, niti smo se ogradili

"Bugari žele unijeti nemir"

Selimović: Nije bilo razmjene karata, niti smo se ogradili

M. Skaka

Informacije o razmjeni besplatnih ulaznica sa FK Levskim, kao i navod da se rukovodstvo FK Sarajevo ogradilo od Hordi Zla koje je iznio bugarski list Standart demantovao je direktor FK Sarajevo, Dino Selimović.

Na Facebook stranici SportSport.ba i u razgovoru za naš portal Selimović je kategorično odbio navode bugarskih medija.

"Želimo demantovati da se rukovodstvo FK Sarajevo ogradilo od Hordi zla", kaže Selimović.

"Također, nikakva "razmjena 200 besplatnih ulaznica" nije zvanično dogovorena, te s tim želimo upoznati sve naše navijače koji putuju u Sofiju na prvu utakmicu drugog pretkola kvalifikacija za UEFA Europa League koja se igra 26.07.2012. godine.

Ovim putem pozivamo sve naše navijače da posredstvom turističkih agencija koje organizuju putovanja, budu u kontaktu sa zvaničnim predstavnicima FK Sarajevo, kada su u pitanju ulaznice, ali i svi ostali detalji u vezi putovanja.", piše direktor FK Sarajevo u komentaru na citat bugarskog medija.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije