Selimović: Samo ime FK Sarajevo Gradini je dovoljan motiv

Uoči susreta sa Gradinom

Selimović: Samo ime FK Sarajevo Gradini je dovoljan motiv

A. Haznadarević

Pred sutrašnji duel 3. kola BH Telecom Premijer lige, u kojem FK Sarajevo dočekuje Gradinu, održana je press konferencija bordo momčadi, na kojoj su se medijima obratili asistent Dragana Jovića, Esad Selimović, te napadač bordo ekipe, Emir Hadžić.

Najprije je svoje viđenje sutrašnjeg duela dao Selimović.

"Kao i na svakoj utakmici gosti će pokušati da ugroze naš gol. To je ekipa koja je tek ušla u Premijer ligu i samo ime FK Sarajevo, njima je dovoljna motivacija. Mi želimo da kreativnom igrom stvorimo što više šansi i da na kraju osvojimo ta tri boda. Dovoljno smo se oporavili od Zete, posebno nakon pobjede protiv Rudara", smatra Selimović.

Potom se novinarima obratio napadač Emir Hadžić:

"Oni su ekipa koja je došla da nešto napravi i sigurno će se braniti i pokušavati napraviti nešto iz kontri. Mi moramo što prije dati gol. Najbolje bi bilo da zabijemo u prvih 20 minuta, ali iako ne stignemo tada,  bit će dovoljno vremena. Veliki smo favoriti i siguran sam u pobjedu", zaključio je Hadžić, koji očekuje pogodak u sutrašnjem susretu.

Šef stručnog štaba Dragan Jović će moći računati na oporavljenog Radana Šunjevarića, dok će ostati uskraćen za usluge Sulejmana Krpića, koji se još uvijek oporavlja od neugodne povrede.

Meč Sarajeva i Gradine igrat će se na stadionu Asim Ferhatović Hase, sa početkom u 17 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.