Selimović: Sve je u našim rukama

Selimović: Sve je u našim rukama

Poraz od Slobode već je zaboravljen i misli svih na Piroti okrenute su današnjem duelu sa Veležom.
Ova dva tima na tabeli dijeli samo jedan bod, a posebnu težinu ovom derbiju začelja daje gostujuća pobjeda Orašja u Posušju.

Travničani su spremni za utakmicu sezone i prema njihovim računicama u preostala četiri kola dovoljne su dvije domaće pobjede nad Veležom i Laktašima za opstanak. Naravno, računica vrijedi ukoliko ne bude iznenađenja i zakulisanih radnji.

Mi se ne obaziremo na druge terene jer imamo situaciju čvrsto u svojim rukama. Očekujem maksimalnu agresivnost i borbenost do posljednje sekundi i ako tako bude nema razloga da ne osvojimo nova tri boda.“, kaže Nedžad Selimović trener Travnika.

Proljetos su na Piroti pali Posušje, Čelik, Orašje, Borac, Široki i Zvijezda pa domaćini s pravom očekuju da i Velež napusti Travnik pognute glave. Posebno što su slike sa posljednja dva travnička gostovanja u Vrapčićima još uvijek svježa, a mečevi su pripali Veležu uz mnoge nemile scene. Selimović može računati na sve nogometaše pa će među prvih jedanaest vjerovatno biti: Nurković, Terzić, Varupa, Helvida, Bradarić, Šiljak, Sarajčić, Vuklišević, Pranjković, Dudić, Hodžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.