Iz Nyona za SportSport.ba

Selimović: Vjerujemo u iznenađenja

Edmir Škorić

Direktor Sarajeva Dino Selimović poziva sve navijače Sarajeva da početkom jula dođu na Koševo i bodre tim protiv Lecha.

Sarajevo će u drugom pretkolu Lige prvaka igrati protiv Lecha. Poljaci su favoriti, ali u bordo taboru vjeruju u iznenađenja.

“Obavili smo razgovore s predstavnicima Lecha. Igrat ćemo na prekrasnom stadionu u Poljskoj. Sigurno da će to biti logistički zadatak za sve nas u FK Sarajevo, obzirom da se očekuje do 500 navijača iz Poljske, a i odlazak naših u Poznan”, kazao je Selimović, dodavši:

“Raduje nas da nakon dugog niza godina igramo kvalifikacije za Ligu prvaka. Lech je težak protivnik, favorit je, ali vjerujemo u iznenađenje. Pozivam sve naše navijače da dođu na Koševo”.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.