Selimović: "Zaslužili smo kaznu"
Travničani nisu uspjeli odbraniti svoju mrežu na Koševu

Nakon debakla na Koševu

Selimović: "Zaslužili smo kaznu"

U situaciji kada se bore za opstanak, nogometaši Travnika dozvolii su sebi luksuz da se propisno obrukaju na Koševu i dožive debakl protiv Sarajeva (1:6), kojim su narušili ugled kluba.

Stvar nije uspio spasiti ni trener Nedžad Selimović koji je preuzeo krivicu, jer je Travnik igrao kao da igra protiv trećeligaša pa Sarajevo nije imalo težak zadatak.



"Zaslužili smo kaznu, svi, na čelu sa mnom. Jednostavno, igrači nisu ispoštovali ono što smo se dogovorili. Vidjelo se da, kada nam izostanu trojica igrača kao što su Varupa, Bradarić i Hodžić, ne ličimo na sebe. Nogometaši koji su dobili priliku, nisu je iskoristili.", kaže Selimović.



Da li se iza ovako visokog poraza krije još nešto osim lošeg dana, nije potpuno jasno, ali kada primite šest golova i postignete jedan, dosta je sumnji.



"Treba što prije vratiti poljuljano samopouzdanje, jer nam slijede dva važna susreta na Piroti, sa Širokim Brijegom i sa Zvijezdom, za koje se moramo posebno pripremiti.", dodao je trener Travnika, Selimović Neđad.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.