Selimović: Znao sam da možemo do tri boda ako postignemo jedan pogodak

Olimpik ponovo slavio

Selimović: Znao sam da možemo do tri boda ako postignemo jedan pogodak

S. Mlaćo

Do vrijedna tri boda Olimpik je stigao danas u Gračanici protiv Bratstva. Domaći su vodili 2:0, no gosti se nisu predavali. 

Na kraju su stigli do važna tri boda i sada na svom kontu imaju 27 osvojenih bodova.

"Prvo poluvrijeme smo igrali dobro, ali gubili 2:0. Imali smo loptu u svojim nogama. Rekao sam igračima ako postignemo jedan gol da možemo do pobjede. Čestitam Bratstvu na fer i korektnoj igri", kazao je Selimović.

Top Komentari

andi
Kako tw papak nije stid,,AZEM KARIC JE TREBAO POGINUTI DANAS U GRACANACI,to sto je sudijska trojka na ''celu sam najvecim sudijskim majmunom u BIH AZEMOM KARIĆEM RADILA JE NE BRUKA NE SRAMOTA,TO JE PONIŽENJE ZA FUDBAL MOJ SELIMOVIĆU,momci BRATSTVA AU VAS razbili zasluzeno vodili 2:0,a onda naj boljeg pojedinca ****o sudijsko iskljući sa dva žuta kartona i to ne postojeća,ostalo je bajka SELIMOVIĆU,DAJE ADILOVIĆ DO KRAJA OSTAO 5 KOMADA BI TI PRIMIO I AKO SI SUDIJE IMAO,KIPIO,NAŠTIMAO,,takav teatar nikada nismo gledali na twrenima,,BRUKA I SRAMOTA.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti