Semir Bukvić se priključio treninzima Travnika

Mladi golman napustio Željezničar

Semir Bukvić se priključio treninzima Travnika

D. Kurbegović

Nogometaši Travnika pod palicom novog trenera Edina Prljače pripremaju se pred početak Premijer lige u kojem će po svemu sudeći imati ponovo jedan cilj, a to je opstanak u drušvu najboljih ekipa u našoj državi. 

Klub su već napustili Deni Simeunović, Nebojša Popović, Nedo Turković i Anel Pjanić, dok je ugovor istekao stoperu Aladinu Isakoviću sa kojim se pregovara oko produženja saradnje.

Kada su u pitanju pojačanja na treninzima se može vidjeti bivši golman Željezničara i bivši mladi reprezentativac Semir Bukvić kojem je istekao ugovor sa Željezničarom, te se priključio pripremama kluba s Pirote, a njegov eventualni ostanak trebao bi se znati u roku od par dana. Osim Bukvića sa ekipom trenira i prvotimac Iskre Haris Seferović, te još nekoliko neafirmisanih mladih nogometaša i šest juniora koji će se pokušati kroz treninge nametnuti stručnom štabu.

Kako je istakao novi trener vezira Edin Prljača potrebna su mu pojačanja u svim linijama, tako da možemo očekivati dolazak novih igrača u narednim danima.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.