Štilić najavio vječiti derbi: Dat ćemo sve od sebe da slavimo!

Susret se igra u ponedjeljak

Štilić najavio vječiti derbi: Dat ćemo sve od sebe da slavimo!

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara drugi dio sezone će otvoriti susretom protiv gradskog rivala FK Sarajevo.

Meč se igra u ponedjeljak sa početkom u 17:30 sati. Eventualnom pobjedom Plavi sa Grbavice ostali bi u igri za prvo mjesto, te su svjesni važnosti meča u svakom pogledu.

Očekivanja pred ovaj meč iznio je i Semir Štilić.

"Prva utakmica poslije pauze i odmah derbi. Znamo šta znači derbi za nas i FK Sarajevo. Potrudit ćemo se da pobijedimo, dat ćemo sve od sebe i to je to što mogu reći u ovom trenutku", kazao je Štilić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Atmosfera u ekipi je dobra, sam derbi dodatno podiže adrenalin. Svako od nas jedva čeka utakmicu, svako želi da igra, pa se nadam da ćemo u ponedjeljak obradovati naše navijače", dodao je sjajni vezista kluba sa Grbavice.

Meč na Grbavici igra se bez prisustva publike.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sancolinii
@Fanimo 0-1 , @Mešanovic 0-2 @Bekric 1-2 @ Fanimo 1-3
16 16
BordoBijeli
BIT CE GUSTO BIT CE 0-2!
15 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti