Semjon Milošević na korak do Polica

Semjon Milošević na korak do Polica

Adnan Beganović

Semjon Milošević, defanzivni fudbaler koji je najbolje partije pružao u dresu Sarajeva, nalazi se na korak do potpisivanja ugovora s trebinjskim Leotarom.

Nakon sjajnih partija u dresu premijerligaša iz našeg glavnog grada, Milošević se otisnuo put Poljske, odnosno tamošnjeg prvoligaša Cracovie, ali u prethodnoj sezoni u dresu ovog kluba i nije se baš naigrao.

Danas je bosanskohercegovačkim nebom prostrujila informacija da se ovaj provjereni odbrambeni fudbaler vraća u Premijer ligu, odnosno da je potpisao ugovor s Leotarom. Međutim, u razgovoru za naš portal direktor kluba s Polica Milan Janković je rekao:

„Istina je da smo u pregovorima s Miloševićem, ali još uvijek nije potpisao ugovor. Semjon trenutno ima nekih ponuda iz inostranstva, a ukoliko mu to propadne onda će gotovo sigurno od naredne sezone nositi dres našeg kluba“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.