Semjon Milošević u Slobodi

Pojačanje stiglo na Tušanj

Semjon Milošević u Slobodi

Sloboda je dobila veliko pojačanje za nastavak fudbalske sezone, a to je pouzdani stoper Semjon Milošević.

Sigurno jedan od najboljih igrača Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine pokušaće pomoći Slobodi da izbori opstanak u društvu najboljih.

"Dogovorili smo saradnju do ljeta, da se Sloboda pokuša spasiti. Nadam se da ćemo uspjeti. Sloboda je ipak stari prvoligaš i ime koje po svemu ne zaslužuje da ode u niži rang. Prema tome moramo svi zajedničkim snagama zapeti da postavimo tuzlanski klub tamo gdje mu je mjesto, a to je gornji dio tabele. Ne kažem da će biti lako izaći iz ove situacije, ali volim izazove i prihvatio sam se ovoga da pomognem koliko budem mogao. Mogu obećati u svoje ime da ću ginuti za svaku loptu i da ću zadovoljiti sve u klubu", rekao je novi igrač Slobode Semjon Milošević za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.