Senad Hadžić napušta klupu Podrinja?

Iskusni stručnjak dao zanimljivu izjavu

Senad Hadžić napušta klupu Podrinja?

D. Vejo

Iskusni stručnjak Senad Hadžić u nedjelju će obaviti prozivku igrača i tako ozvaničiti početak priprema za sezonu 2017/2018 prvenstva Republike Srpske.

No, još uvijek je pod znakom pitanja da li će Hadžić biti taj koji će šampionat početi na klupi tima iz Janje. Naime, postoji velika mogućnost da će on napustiti klub i otisnuti se u potragu za novom sredinom.

U ovom slučaju, Podrinje gubi mnogo, jer je upravo Hadžić ponajviše zaslužan za veliki uspjeh koji je ovaj tim napravio minule sezone, a gdje su završili kao drugoplasirana ekipa u ligi odmah iza banjalučkog Borca.

"Pet igrača je napustilo tim. To je mnogo, ako uzmemo u obzir da smo s tim momcima postigli veliki rezultat. Počeću pripreme sa ekipom, ali nisam siguran da li ću u budućnosti biti trener Podrinja", izjavio je Hadžić.

Cjelokupne pripreme, Podrinje će odraditi na domaćem terenu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi